header image
Vogels Dieren Sleutelhangers Sieraden Diversen

Nieuwsbericht (22 november 2015):

Een aantal nieuwe artikelen toegevoegd, zoals de vossenkoppen. Deze zijn te vinden onder Dieren.

Home Bestellen en Betalen
Bestellen en Betalen

Bestellen

Omdat veel produkten op bestelling gemaakt worden is er op deze website geen digitaal bestelsysteem. Om artikelen te bestellen kan je een e-mail sturen aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met daarin genoemd welke artikelen je wilt bestellen, mogelijk voorzien van een persoonlijke aanpassing. Ook kan je gebruik maken van het formulier wat bij elk artikel beschikbaar is. Hier wordt zo snel mogelijk op gereageerd.

Betalen

Nadat per e-mail de bestelling uitgewerkt is ontvang je een factuur met daarin genoemd hetgeen geleverd moet gaan worden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Deze factuur kan op 3 manieren betaald worden:

1. Vooraf per bankoverschrijving.

2. Vooraf via PayPal. De kosten die PayPal hiervoor rekent, worden doorberekend aan de klant. Voor een levering binnen Nederland betreft dit 3,4% van het aankoopbedrag + € 0,35 vaste kosten . Dit wordt op de factuur aangegeven.

3. Levering onder rembours. De kosten die Postnl hiervoor rekent, worden doorberekend aan de klant. Voor levering van een pakket < 10 kg binnen Nederland betreft dit € 15,83 (incl. verzendkosten) + 1% van het aankoopbedrag. Dit wordt op de factuur aangegeven.