Bestellen en Betalen

Bestellen

Omdat veel producten op bestelling gemaakt worden is er op deze website geen digitaal bestelsysteem. Om artikelen te bestellen kan je een e-mail sturen aan wilma@willewopsie.nl met daarin genoemd welke artikelen je wilt bestellen, mogelijk voorzien van een persoonlijke aanpassing. Ook kan je gebruik maken van het formulier wat bij elk artikel beschikbaar is. Hier wordt zo snel mogelijk op gereageerd.

Levertijd

De levertijd hangt sterk af van het bestelde artikel en welke mate van persoonlijke aanpassing gewenst is. Omdat klanten graag een persoonlijke aanpassing van het product wensen heeft WILLEWOPSIE geen grote voorraad en worden artikelen pas bij bestelling geproduceerd. Daardoor varieert de levertijd van enkele dagen tot enkele weken.

Verzenden

WILLEWOPSIE is een web-winkel. Het is daarom niet mogelijk de artikelen op een adres op te halen maar worden artikelen altijd verzonden. Tenzij anders afgesproken wordt de verzending standaard verzorgd door Postnl. Vanwege het risico tijdens verzenden wordt standaard gekozen voor een traceerbare verzendmethode. Op verzoek en op risico van de klant kan gekozen worden voor een goedkopere verzendmethode.

De verzendkosten, zoals Postnl die rekent, worden doorberekend aan de klant. Voor een standaardpakket binnen Nederland van < 10 kg betreft dit € 6,95.

Betalen

Nadat per e-mail de bestelling uitgewerkt is ontvang je een factuur met daarin genoemd hetgeen geleverd moet gaan worden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Deze factuur kan op 3 manieren betaald worden:
1. Vooraf per bankoverschrijving.
2. Vooraf via PayPal. De kosten die PayPal hiervoor rekent, worden doorberekend aan de klant. Voor een levering binnen Nederland betreft dit 3,4% van het aankoopbedrag + € 0,35 vaste kosten . Dit wordt op de factuur aangegeven.
3. Levering onder rembours. De kosten die Postnl hiervoor rekent, worden doorberekend aan de klant. Voor levering van een pakket < 10 kg binnen Nederland betreft dit € 18,35 (incl. verzendkosten) + 1% van het aankoopbedrag. Dit wordt op de factuur aangegeven.